Business

Affiliate marketing revolutie

Affiliate marketing is een vorm van prestatiegerichte marketing waarbij een bedrijf een of meer affiliaties beloont voor elke bezoeker of klant die door de eigen marketinginspanningen van de Affiliate wordt aangebracht.

De industrie heeft vier kernspelers: de handelaar (ook bekend als ‘retailer’ of ‘merk’), het netwerk (dat aanbiedingen bevat waaruit de Affiliate kan kiezen en dat ook voor de betalingen zorgt), de uitgever (ook bekend als ‘de Affiliate’), en de klant. De markt is gegroeid in complexiteit en omvat een verscheidenheid aan verschillende spelers, waaronder netwerktypes, specialiteiten en platforms.

Affiliate marketing wordt vaak gezien als een revolutionaire manier om online geld te verdienen. Affiliate marketing heeft mensen van alle rangen en standen in staat gesteld om een inkomen verdienen door het promoten van producten en diensten online. Affiliate marketing heeft het mogelijk gemaakt voor mensen om hun baan op te zeggen en vanuit huis te werken.

Affiliate marketing is een op prestaties gebaseerde marketingtechniek waarbij een Affiliate door een Merchant wordt beloond voor elke Bezoeker of Klant die door de eigen marketinginspanningen van de Affiliate wordt binnengehaald. De industrie heeft vier kernspelers: de handelaar (ook bekend als “retailer” of “merk”), het netwerk (dat aanbiedingen bevat waaruit de Affiliate kan kiezen en dat ook voor de betalingen zorgt), de uitgever (ook bekend als “de Affiliate”), en de klant

Wil je ook Affiliate marketing proberen check dan de Affiliate marketing revolutie eens….