Business

Affiliateheld plug-in voor betere affiliate sites

Als jij je bezig houdt met affiliate marketing is het van belang een website op te zetten die makkelijk te onderhouden is. Een plug-in die je daarbij helpt is Affiliateheld.

Waarom AffiliateHeld?

Op de dag dat ik deze plug-in ontdekte heb ik direct een licentie aangeschaft omdat het concept precies was wat ik zocht. En het heeft me niet teleurgesteld, want Affiliateheld is echt een uitkomst. Toegegeven, je moet wel even goed uitzoeken hoe het werkt, zeker als je met meerdere affiliate netwerken werkt, maar als je alles door hebt, ga je hier echt profijt van krijgen.

Met Affiliateheld maak je een koppeling tussen jouw website en affiliate netwerken. Vervolgens kun je producten toevoegen op basis van EAN-code en bijvoorbeeld ook direct prijzen vergelijken bij aanbieders.

Nog meer voordelen van Affiliateheld

  • Nederlandse plug-in, met écht snelle en goede support. Kom je er niet uit, geef de jongens even toegang tot je site en ze fixen het gewoon.
  • De plug-in wordt goed onderhouden met veel handige updates
  • Extra functies zoals een FAQ en inhoudsopgave
  • Statistieken om te zien hoe vaak er is doorgeklikt

Ik kan de plug-in Affiliateheld zeker aanraden als je een affiliate site hebt. Na het installeren en configureren kun je aan de slag om je site te optimaliseren en de beste weergave te vinden voor de meeste klikken. Dat is een leuk proces wat AffiliateHeld nog leuker voor je gaat maken.

Lees meer info en meld je direct aan voor AffiliateHeld via SpeciaalGeselecteerd.nl.