Trends

Naambordje voor bij de voordeur

We zijn in Nederland gek op naambordjes. Er zijn maar weinig landen waar straten en huisnummers zo goed zijn aangegeven als in onze eigen landje. Vrijwel ieder huis is voorzien van een huisnummer of een naambordje. Handig voor de pakketbezorger, visite of hulpdiensten.

Waar er vroeger meestal alleen een huisnummerbord bij de deur hing wordt er steeds vaker gekozen om een persoonlijk naambordje bij de voordeur te plaatsen. Een naambord bevat naast het huisnummer meestal ook de voornamen, achternaam en vaak een afbeelding zoals een hondenpootje of kattenpootje.

Altijd een naambord dat past bij jouw voordeur

Bij NaambordenCentrale bieden we een ruim assortiment aan naambordjes voordeur. Er is er altijd wel een naambordje dat past bij jouw voordeur. Van klassiek messing tot aan een zwart industrieel naambord. Wat de wens ook is, de kans is groot dat je zal vinden waar je naar op zoek bent.

Wanneer je een naambordje zoekt met een moderne uitstraling adviseren we een naambord van bijvoorbeeld rvs, aluminium, beton of plexiglas. Maar zoek je naar een naambord met een klassieke uitstraling dan is bijvoorbeeld een naambord van messing, emaille of hout een betere keuze. 

Dit is slechts een greep uit de materialen en mogelijkheden waaruit je kan kiezen wanneer je bij NaambordenCentrale een naambordje zoekt.  

Zelf je unieke naambord ontwerpen

Wanneer je bij NaambordenCentrale je naambord besteld kan je zelf je ontwerp maken. En zeg eens eerlijk, wat is er leuker dan je eigen naambord voor bij de voordeur ontwerpen? 

Met de ontwerp-module bepaal je helemaal zelf hoe je naambord eruit komt te zien. En je ziet nog voor het bestellen direct het eindresultaat op je scherm. Bij het ontwerpen van je naambord bepaal je zelf de indeling, kleur, lettertype en of je een afbeelding op je naambord wilt plaatsen. 

Lukt het niet om zelf je ontwerp te maken? Dan kan je een beroep doen op de ontwerpstudio. Een grafisch vormgever maakt dan een voorbeeld op basis van je wensen en stuurt deze per e-mail naar je toe.

Voor thuis bij de voordeur of bij je bedrijf

Naast naamborden voor thuis bieden we bij NaambordenCentrale ook naamborden voor bedrijven. Doorgaan zijn dit wat grotere naamborden die worden voorzien van een logo. Naast ons standaard assortiment naamborden voor bedrijven is het ook mogelijk om je bedrijfsnaambord op maat te laten maken. 

De voordelen bij NaambordenCentrale.nl

  • Keuze uit meer dan 1.000 naambordjes
  • Maatwerk mogelijk
  • Scherpe prijzen met staffelkorting
  • Gratis verzending
  • Ontwerp je eigen naambord
  • Gegarandeerd een mooi voordeur naambord