Lifestyle,  Shopping,  Trends,  Women

Raamstickers als Decoratie

Raamstickers als decoratie

Heb je iets te vieren, een verjaardag, een geboorte of huwelijksjubileum? Wil je een actie of aanbieding onder de aandacht brengen? Ben je op zoek naar een mogelijkheid om de ramen van je huis op te fleuren? Of wil je de mondkapjesplicht in je winkel onder de aandacht brengen? Denk dan eens aan onze raamstickers als decoratie of aandachtstrekker.

Mogelijkheden

Onze webshop laat je de mogelijkheden zien in diverse materialen, voor eenmalig hechtend gebruik of herbruikbare statische raamstickers waar je meerdere jaren plezier van kunt hebben. Statische stickers kun je makkelijk verwijderen en laten geen lijmresten achter. Heb je een eigen ontwerp in gedachten? Ook dat maken we voor je. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op via info@plakhet.nl of bel 06.51514082 Voor ieder jaargetijde en diverse feestdagen hebben we mogelijkheden. We helpen je ook graag op weg met nieuwe ideeën.

Raamstickers zijn er in wit en in transparant vinyl. Je bepaalt zelf of je de sticker aan de binnenzijde of aan de buitenzijde plakt. Geef dat wel even door als je een sticker bij ons besteld. Het voordeel van aan de binnenzijde plakken is dat een ander je sticker niet ongewenst kan verwijderen en je sticker is beschermt tegen weersinvloeden van buitenaf.

Raamfolie

Raamstickers zijn er niet alleen om je huis of winkel op te fleuren of je boodschap over te brengen. Met gezandstraald raamfolie ga je inkijk in je huis tegen. Ook hiermee helpen we je graag verder. Voordat je tot het plakken over gaat, kun je het plakken eerst even proberen met een proefstukje dat we bij je bestelling meeleveren.

 

Zijn raamstickers herbruikbaar?

Ja, statische raamstickers zijn herbruikbaar.  Bewaar het vel waarop je ze geleverd krijgt dan kun je ze na gebruik daarop terug plakken en opbergen. Plakken ze na verloop van tijd minder, dan zijn ze vies geworden. Neem ze af met een doekje met wat afwasmiddel of je ze in een bakje met water en afwasmiddel om ze te reinigen.

 

De grote die de raamsticker uiteindelijk moet krijgen staat bij ieder product vermeld. Doordat het losse onderdelen zijn kun je zelf het formaat aanpassen naar wens. De maximale breedte die we uit een stuk kunnen snijden is 60 centimeter. Een vaste lengte staat niet vast dat is naar ieders wens aanpasbaar.

 

Varianten

Bezoek onze website om de standaard stickers te bekijken. We willen er wel graag bij vermelden dat de geboortestickers en verjaardag stickers voor op het raam niet herbruikbaar zijn. Deze zijn wel in meerdere kleuren zoals lief roze en blauw evenals feestelijk zilver en nog een heleboel andere kleuren verkrijgbaar. Informeer ook eens naar onze containerstickers en deurstickers.