Vakantie

Met je nachtlampje op vakantie

Vergeet je nachtlampje niet!

Samen op reis met je kinderen, hoe leuk is dat! Op de camping, in een caravan of een camper. Rond reizend of een weekje in een hotel. Je bent samen en maakt nieuwe herinneringen!

Wat vroeger toen je alleen was niet nodig was, is het nu wel. Met kinderen die mee gaan op vakantie ben je iets meer tijd kwijt aan de voorbereiding.
Als je een beetje weet wat je allemaal gaat doen, zal je de meeste spullen vanuit huis mee kunne nemen. Zo kan je goed voorbereid op pad. De eigen spulletjes zoals de knuffel en het nachtlampje ook inpakken.

Vaak vergeten wordt het nachtlampje
Dit item wordt vaak vergeten, maar voor kinderen is het echt heel fijn om het eigen lampje te zien als ze in de nacht wakker worden bijvoorbeeld om te plassen. https://www.nachtlichtshop.at/nachtlicht . Op vakantie zijn ze in een vreemde omgeving en dat maakt indruk op de kleintjes. Het zien van hun eigen vertrouwde bedlampje in de schemering of in het donker zal hen op hun gemak stellen.

https://www.nachtlichtshop.at/nachttischlampe-kinder
Veel lampjes zijn oplaadbaar of op batterijen. Dat is altijd handig op vakantie omdat je dan niet hoeft te zoeken naar een stopcontact.