Life

Overlijden melden

Overlijden melden 24/7

Overlijden melden bij Uitvaartverzorging Ultimum Vale voor als uw partner of uw naaste is overleden. Wij zijn te bereiken op: 06-55143381 (dag en nacht bereikbaar) Het is het belangrijk dat u zijn of haar overlijden zo snel mogelijk meldt.

Overlijden melden kan 24/7 per dag

Na het verlies van een dierbare is het belangrijk dat u het overlijden zo snel mogelijk meldt. Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar in deze hectische en emotionele periode. Ze helpen u om een mooi en persoonlijk afscheid te regelen.

Als u een natura verzekering heb bij bijv. DELA, Yarden, Monuta etc mag Uitvaartverzorging Ultimum Vale ongeacht waar u verzekerd bent, de uitvaart voor u regelen. U kunt altijd bij ons terecht voor het professioneel en waardig verzorgen van de uitvaart. Vandaag de dag zijn uitvaartpolissen vaak een of meerdere keren door andere organisaties overgenomen. Daarom helpen wij u ook graag bij het indienen van de polissen. Iedereen is vrij om een eigen uitvaartondernemer te kiezen. Bent u lid van een uitvaartvereniging, dan krijgt u veelal korting op het totaalbedrag, ondanks dat u korting krijgt zijn wij nog steeds voordeliger.